Salata Mechouia egipteana

Cautare:
SMS Fotbal
salate / peste si fructe de mare
Salata Mechouia egipteana
Reteta adaugata de : dani
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 200 g conserva de fulgi de ton in ulei 2 gogosari 2 rosii taiate feliute 2 oua fierte tari si taiate cubulete mici 1 ceapa tocata marunt 1 catel de usturoi tocat marunt 12 masline negre, curatate de samburi si tocate 1 lingurita seminte de chimen macinate 8 linguri ulei de masline 1 lamaie, zeama de la sare piper
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : egipteana Grad de dificultate: usor Cantitate : 4 portii Durata : 1 ore 0 minute
Indicatii :

Se spala gososarii si se coc in cuptor; se sareaza si se lasa sa stea 15 minute, acoperiti, intr-un castron. Se curata de coaja, cotor si seminte si se taie fasiute subtiri. Se amesteca cu ceapa si usturoiul, intr-un castron de salata. Se adauga chimenul, putina sare, piper, rosii, oua, masline si peste.
Se prepara un dressing amestecand zeama de lamaie cu uleiul de masline. Se toarna dressingul peste salata si se serveste cu paine proaspata, crocanta.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.