Salata picanta de fasole

Cautare:
SMS Fotbal
/ salate
Salata picanta de fasole
Reteta adaugata de : an_k_deea
Voteaza reteta :
Se foloseste fasole din cutie, pentru rapiditate. Succesul acestei salate este dat de contrastul dintre textura moale a fasolei si cea crocanta a ridichilor. Dressing-ul picant are si el rolul sau.
stelute
Ingrediente : 400 g fasole pitica, din cutie, bine scursa 400 g fasole cu ochi negri, din cutie, bine scursa 400 g naut, din cutie, bine scurs 1 ardei gras verde mic, tocat 6 ridichi taiate rondele 1 lingura ceapa verde tocata ceapa verde feliata oblic, pentru ornat dressing picant cu chimen (vezi reteta mai jos)
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : jamaicana Grad de dificultate: usor Cantitate : 6 portii Durata : 1 ore 5 minute
Indicatii :

Se spala nautul si cele doua feluri de fasole, intr-o sita metalica, sub jet de apa. Se scurg bine si se pun intr-un castron mare. Se adauga ridichile, ardeiul gras si ceapa verde tocata.
Se toarna dressing-ul peste vegetale si se amesteca bine. Se acopera cu folie de plastic si se raceste minim 1 ora in frigider. Se orneaza cu ceapa verde exact inainte de a se servi.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.
Dressing picant cu chimen
Ingrediente : 1 lingurita seminte de chimen macinate 1 lingura ketchup de rosii 2 linguri ulei de masline 1 lingura otet de vin alb 1 catel de usturoi pisat 1 lingurita sos de ardei iuti sare
Indicatii : Se combina intr-un castronel primele 5 ingrediente si se amesteca bine. Se adauga apoi sosul iute si sarea si se amesteca din nou.