Salata tunisiana

Cautare:
SMS Fotbal
salate / legume si fructe
Salata tunisiana
Reteta adaugata de : dani
Voteaza reteta :
Reteta ofera o combinatie interesanta si delicioasa de legume taiate cubulete, condimentate cu ceapa, menta si suc de lamaie, servita alaturi de peste.
stelute
Ingrediente : 1 castravete, curatat de coaja si taiat bucatele 2 rosii, taiate bucatele 1 ardei gras verde, curatat si taiat bucatele 1 ardei gras rosu, curatat si taiat bucatele 1 mar, curatat si taiat bucatele 1 ceapa, tocata 1 lingura de suc de lamaie 3 1/2 linguri de ulei de masline 1/2 lingurita de menta, uscata 2 oua, fierte tari taiate in sferturi 1 cutie (cca. 150g) fulgi de ton in ulei sare piper negru, macinat 12 masline negre
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : tunisiana Grad de dificultate: usor Cantitate : 4 portii Durata : 0 ore 25 minute
Indicatii :

Se amesteca, intr-un castron mare, ardeii grasi, rosiile, castravetele, ceapa si marul. Se asezoneaza cu sare, piper, zeama de lamaie si ulei de masline; se amesteca bine. Se presara deasupra menta uscata si se amesteca.
Se asaza salata pe un platou, iar in jurul ei se asaza, in mici gramajoare fulgii de ton, intercalate cu masline negre si felii de ou fiert.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.