Salsa calda pentru carne fripta pe gratar

Cautare:
SMS Fotbal
garnituri / legume si fructe
Salsa calda pentru carne fripta pe gratar
Reteta adaugata de : dani
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 1 lingura ulei de masline 1 ceapa medie (150 g) tocata 2 catei de usturoi pisati 2 ardei iuti verzi, curatati de seminte si tocati 400 g rosii din cutie, scurse, curatate de seminte si tocate 1 lingura patrunjel tocat 1 lingurita boia iute 1/2 lingurita sare 1/2 lingurita piper negru proaspat macinat
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : antileza Grad de dificultate: usor Cantitate : 4 portii Durata : 0 ore 30 minute
Indicatii :

Se incinge uleiul intr-o cratita; se calesc ceapa si usturoiul pana ce se inmoaie ceapa. Se adauga in cratita restul ingredientelor; se fierb incet, fara a acoperi cratita, 10 minute.
Se serveste salsa cu carne de vita fripta pe gratar, miel, sau pui.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.