Salsa cu ceapa rosie

Cautare:
SMS Fotbal
garnituri / legume si fructe
Salsa cu ceapa rosie
Reteta adaugata de : wasaby
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 1 ceapa rosie mica, tocata marunt 200 g rosii cherry, galbene sau rosii, tocate 1 avocado curatat de coaja si sambure, tocat marunt 2 kiwi, curatate de coaja si tocate 1 ardei iute rosu, curatat de seminte si tocat marunt 1 lingura de frunze de coriandru, tocate marunt 6 fire de menta, frunzele doar, tocate marunt 1-2 lingurite de sos de peste thailandez 1 lingurita de zahar brun 1/2 lingurita de seminte de chimen macinate 1 lingurita de coaja rasa de limeta 2 linguri de suc de limeta 1 lingura de ulei de masline extra virgin
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : mexicana Grad de dificultate: usor Cantitate : 6 portii Durata : 0 ore 30 minute
Indicatii :

Se amesteca ceapa, rosiile, uleiul de masline, avocado, kiwi, ardeiul iute, coriandrul si menta. Se adauga chimenul, coaja rasa si sucul de limeta, sosul de peste si zaharul. Se amesteca bine si se lasa sa stea 20 de minute, apoi se mai adauga, daca este nevoie, inca putin sos de peste, suc de limeta sau ulei de masline.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.