Salsa de linte

Cautare:
SMS Fotbal
garnituri / legume si fructe
Salsa de linte
Reteta adaugata de : dani
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 100 g linte verde 250 ml apa rece 2 linguri frunze de coriandru tocate 2 rosii mari (500 g), decojite, curatate de samburi si taiate cubulete 1 ceapa rosie mica (100 g), tocata marunt 1 ardei iute rosu, curatat de seminte si tocat marunt 2 linguri suc de limeta 2 linguri ulei de masline sare piper negru proaspat macinat
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : antileza Grad de dificultate: usor Cantitate : 4 portii Durata : 0 ore 50 minute
Indicatii :

Se spala lintea sub jet de apa rece. Se pune intr-o oala, se acopera cu apa si se da in clocot. Se acopera oala, se micsoreaza flacara si se fierbe incet 30 de minute, sau pana cand lintea este facuta.
Se scurge lintea si se spala sub jet de apa rece; se scurge din nou. Se pune lintea intr-un castron si se adauga restul ingredientelor; se amesteca bine. Se acopera castronul si se raceste la frigider 1 ora.
Se serveste salsa cu peste sau pui.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.