Salsa de mango si rosii

Cautare:
garnituri / legume si fructe
Salsa de mango si rosii
Reteta adaugata de : an_k_deea
Voteaza reteta :
Se serveste ca dip pentru chipsuri de tortilla, sau ca garnitura alaturi de mancaruri cu carne.
stelute
Ingrediente : 2 fructe de mango coapte, circa 800 g in total 1 rosie mare si coapta, circa 200 g 1 limeta, sucul si coaja rasa de la 1 ardei iute verde de dimensiune medie, curatat de seminte si tocat marunt 1 catel de usturoi, pisat 2 linguri frunze proaspete de coriandru, tocate 1 lingura frunze proaspete de arpagic, rupte bucatele sare si piper
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : mexicana Grad de dificultate: usor Cantitate : 6 portii Durata : 0 ore 20 minute
Indicatii :

Se decojesc fructele de mango si se decupeaza miejii de pe samburele central. Se toaca miejii si se pun intr-un castron mare. Se toaca rosia si se adauga pste mango.
Se adauga in castron sucul si coaja de limeta, ardeiul iute, usturoiul, coriandrul si arpagicul. Se amesteca bine, apoi se asezoneaza cu sare si piper, dupa preferinta. Se transfera salsa in castronul in care va fi servita la masa, se acopera si se pune deoparte intr-un loc racoros, pana cand se foloseste.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.