Salsa verde

Cautare:
SMS Fotbal
sosuri si paste / dip-uri
Salsa verde
Reteta adaugata de : alex
Voteaza reteta :
Se serveste la peste fiert sau fript, la gratar de vita sau porc, cu anghinari, conopida sau broccoli.
stelute
Ingrediente : 4 linguri patrunjel de proaspat, tocat 3-4 fire de menta, tocate 1 catel de usturoi, zdrobit 1 lingura de capere, tocate 4 fileuri de ansoa, tocate 150 ml ulei de masline extra-virgin sare piper negru, proaspat macinat
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : mexicana Grad de dificultate: usor Cantitate : 1 cana Durata : 0 ore 15 minute
Indicatii :

Se amesteca ierburile, caperele, usturoiul si fileurile de ansoa cu un blender pana ce se obtine o pasta. Se adauga treptat ulei si se proceseaza pana ce se transforma intr-o pasta omogena. Se asezoneaza cu sare si piper, dupa gust.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.