Samak Kebab - Frigarui cu peste

Cautare:
gustari / calde
Samak Kebab - Frigarui cu peste
Reteta adaugata de : dani
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 1,2 kg fileuri de peste cu carne alba, taiate bucatele 4 rosii coapte, feliate 2 cepe taiate bucati 1 lamaie, zeama de la 1 lamaie taiate bucati 1 lamaie taiata rondele, pentru ornat 1 lingura seminte de chimen macinate foi de dafin patrunjel 12 linguri ulei de masline sare piper negru macinat
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : egipteana Grad de dificultate: mediu Cantitate : 4 portii Durata : 1 ore 25 minute
Indicatii :

Se amesteca uleiul de masline cu zeama de lamaie, se adauga sare si piper, dupa gust si chimen macinat. Se marineaza bucatelele de peste in mixtura de mai sus, timp de minim 30 de minute.
Se pregatesc frigaruile, alternand o bucata de peste cu o felie de rosie, o foaie de dafin, o felie de lamaie si o bucata de ceapa. Se gatesc peste carbuni sau gratar, timp de 20 de minute, stropindu-le ocazional cu marinata.
Se servesc fierbinti, ornate cu patrunjel si felii de lamaie.

Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.