Samgyetang - Supa de pui cu ghimbir

Cautare:
SMS Fotbal
supe si ciorbe / pasare
Samgyetang - Supa de pui cu ghimbir
Reteta adaugata de : Mirela
Voteaza reteta :
Este o supa coreeana traditionala. Se serveste vara.
stelute
Ingrediente : 1 pui intreg 8 cani zeama de carne de pasare 1 lingurita seminte de susan 6 catei usturoi tocati marunt 6 cm bucata ghimbir, tocat 1/2 cana orez 1 lingura sos soia 2 lingurite pasta de ardei iute 2 cepe verzi, tocate sare
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : coreeana Grad de dificultate: mediu Cantitate : 6 portii Durata : 0 ore 50 minute
Indicatii :

Se fierbe puiul cu legume (la alegerea dvs.). Se strecoara supa si se pune deoparte.
Intr-o tigaita mica, fara ulei, se prajesc la foc mediu, scuturand tigaia frecvent (ca sa nu se arda) semintele de susan, cca. 1 minut.
Intr-o oala mare, supa de pui, usturoiul si ghimbirul. Se da in clocot, la foc iute.
Se adauga sosul de soia si uleiul de susan, se amesteca bine. Se adauga pasta de ardei iute, potrivind cantitatea dupa preferinte.
Se adauga puiul si se lasa pe foc 3-4 minute, cat sa fie fierbinte.
Se toarna supa in boluri individuale si se orneaza cu ceapa verde tocata si seminte de susan.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.