San choy bau

Cautare:
SMS Fotbal
gustari / calde
San choy bau
Reteta adaugata de : Net
Voteaza reteta :
Acest fel de mancare se prepara, in mod traditional, cu carne de porumbel, un tip de carne foarte popular vin sudul Chinei si in Hong Kong unde exista restaurante specializate in meniuri pe baza de carne de porumbel.
stelute
Ingrediente : 1 lingura ulei de alune 100 g carne de pui tocata cu satarul 25 g castane de apa tocate marunt 1 lingurita arpagic chinezesc tocat (sau usturoi verde) 25 g seminte de pin prajite usor 1 lingurita sare 1/2 lingurita piper alb 6 foi de salata verde 3 lingurite sos de prune, pentru servit
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : chinezeasca Grad de dificultate: usor Cantitate : 6 portii Durata : 0 ore 15 minute
Indicatii :

Se incinge un wok, apoi se adauga ulei si se prajeste carnea de pui la foc iute, amestecand continuu (stir-fry), timp de 1 minut. Se adauga castanele de apa si arpagicul si se gateste inca 2 minute. Se adauga semintele de pin si se mai gateste 1 minut. Se adauga sarea si piperul si se amesteca.
Se pune o lingura de mancare in centrul fiecarei foi de salata, se stropeste cu sos de prune, apoi se infasoara frunza de salata ca sa formeze un rulou (ca o sarma).


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.