Scoici cu orez

Cautare:
SMS Fotbal
fel principal / peste si fructe de mare
Scoici cu orez
Reteta adaugata de : an_k_deea
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 1 cutie de scoici 2 cani cu orez 1 cutie (cca. 200g) de rosii decojite 1 foaie de dafin 1 ceapa tocata marunt 1/2 cana ulei de masline sare piper patrunjel proaspat, pentru ornat
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : greceasca Grad de dificultate: usor Cantitate : 6 portii Durata : 0 ore 45 minute
Indicatii :

Se incinge uleiul intr-o cratita si se caleste ceapa.
Se scurg scoicile, iar sosul se pastreaza. Se adauga scoicile in cratita si se soteaza.
Rosiile se paseaza si se adauga peste scoici; se amesteca 1-2 minute, la foc mediu.
Se adauga sucul din cutia cu scoici si se completeaza cu apa pana la 5 cani de lichid.
Se sareaza, se pipereaza si se adauga foaia de dafin. Se da in clocot, se adauga orezul, se amesteca si se acopera cratita. Se lasa sa fiarba cca. 25 de minute, la foc mic.
Se orneaza cu patrunjel tocat si se serveste.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.