Senviciuri cu friptura si branza

Cautare:
SMS Fotbal
gustari / calde
Senviciuri cu friptura si branza
Reteta adaugata de : Mirela
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 1 lingurita ulei de floarea-soarelui 1 ceapa taiata rondele subtiri 1/2 ardei gras, feliat 1 catel de usturoi, tocat 200 g antricot de porc, curatat de grasime si feliat subtire sare piper 100 g branza Provolone 2 chifle mari, despicate in jumatate
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : americana Grad de dificultate: usor Cantitate : 1 portie Durata : 0 ore 27 minute
Indicatii :

Se incalzeste cuptorul la 180 °C.
Se incinge uleiul intr-o tigaie mica. Se adauga ceapa si ardeiul si se soteaza 6-10 minute, pana ce se fac foarte moi. Se adauga usturoiul si se soteaza 30 de secunde. Se scot deoparte ceapa si ardeiul.
Se adauga carnea si se prajeste pana ce se rumeneste si este facuta, 5-10 minute. Se scot feliutele de carne si se amesteca cu ceapa si ardeiul gras.
Se desfac chiflele si se asaza pe o tava de copt. Se asterne mixtura pe una dintre jumatatile fiecarei chifle, iar peste umplutura se pun feliute de branza. Se baga tava in cuptor pentru 5 minute, sau pana cand branza incepe sa se topeasca.
Se scot chiflete, se inchid peste stratul de carne, ardei, ceapa si branza si se servesc.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.