Sepie cu orez

Cautare:
SMS Fotbal
fel principal / peste si fructe de mare
Sepie cu orez
Reteta adaugata de : zarand
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 1 kg sepii 1 cana ulei de masline 1 1/2 cana suc de rosii 2 cani orez 2 cepe tocate marunt sare piper oregano
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : greceasca Grad de dificultate: usor Cantitate : 6 portii Durata : 1 ore 15 minute
Indicatii :

Se elimina cu atentie pungutele cu cerneala ale sepiilor si se colecteaza cerneala intr-un vas, amestecand-o cu putina apa. Se taie bucati sepiile si se spala bine.
Se incinge uleiul de masline intr-o cratita si se prajeste ceapa. Se adauga apoi sepiile, se amesteca bine. Se adauga susul de rosii, sarea, piperul si se lasa sa se gateasca cca. 1 ora.
Se adauga cerneala, se da in clocot si se adauga orezul. Se micsoreaza flacara si se lasa sa fiarba inabusit cca. 10-15 minute. La urma, se adauga oregano, se amesteca rapid si se ia de pe foc.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.