Sepie in sos de rosii cu vin

Cautare:
SMS Fotbal
fel principal / peste si fructe de mare
Sepie in sos de rosii cu vin
Reteta adaugata de : faraway
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 1 kg sepie taiata rondele 1 cana ulei de masline 1 cana faina 1/4 cana vin 2 linguri patrunjel tocat 1 cana suc de rosii 2 cepe tocate marunt 1 foaie de dafin sare piper
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : greceasca Grad de dificultate: usor Cantitate : 4 portii Durata : 1 ore 0 minute
Indicatii :

Se curata si se spala bine rondelele de sepie. Se pune jumatate din ulei intr-o tigaie, se incinge; se tavalesc prin faina sepiile si se prajesc.
In alta tigaie se incinge restul de ulei si se caleste ceapa pana se rumeneste, se adauga vinul si se amesteca bine. Se adauga patrunjel, dafin, suc de rosii, sare si piper si se fierbe inabusit, la foc mic, acoperit, pana se ingroasa sosul.
Cand sosul s-a ingrosat, se adauga sepiile si se lasa sa fisrba incet inca 15-20 de minute.
Se serveste cald.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.