
Se infasoara carnea in folie transparenta si se lasa in congelator 50 de minute, sau pana ce aproape se congeleaza.
Intre timp, se curata de coaja ridichea alba, se feliaza transversal, iar feliile se taie triunghiuri sau romburi. Se aranjeaza impreuna cu ciupercile, pak choy, ceapa verde si mugurii de fasole pe 4 farfurii individuale. Se acopera cu folie si se pun la rece.
Se fierb taiteii intr-o oala cu apa clocotita timp de 3 minute, sau conform indicatiilor de pe ambalaj. Se scurg, se amesteca cu ulei de susan si se adauga pe farfurii.
Se scoate carnea din frigider si se taie transversal in felii subtiri. Se aranjeaza pe farfurii, langa vegetale. Se tine totul acoperit cu folie si la rece, pana in momentul in care se serveste. Se amesteca ingredientele pentru sosul de ardei iuti si se toarna in 4 castronele mici. Acestea se pun deoparte.
Cand se serveste, se incinge bulionul de legume pana da in clocot, apoi se adauga sosul de peste. Se toarna dupa aceea intr-un vas pentru fondue, pus deasupra unei flacari, in centrul mesei, ca lichidul sa fie tinut la punctul de fierbere. Fiecare persoana pune in supa clocotita cateva felii de ciuperci si ridichi, ceapa verde, muguri de bambus si feliute de carne si le gateste 30-60 de secunde, apoi adauga pak choy si taitei si mai gateste totul inca 30 de secunde. Cu o spumiera, transfera taiteii, carnea si vegetalele in castronele individuale de servit. Imbucaturile luate cu betisoarele se inmoaie in sosul de ardei iute.
Se continua astfel pana ce toate ingredientele au fost gatite, apoi se toarna supa in castronelele individuale. Se asezoneaza dupa gust cu sosul ramas si se soarbe.