Shish kebab egiptean

Cautare:
SMS Fotbal
/ gustari
Shish kebab egiptean
Reteta adaugata de : dani
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 700 g carne slaba de miel, dezosata, taiata bucati 1 lingurita fire de sofran 1 lamaie, zeama de la 1 lamaie taiata felii 2 cepe tocate 100 g patrunjel tocat sare piper negru macinat
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : egipteana Grad de dificultate: usor Cantitate : 4 portii Durata : 6 ore 25 minute
Indicatii :

Se inmoaie firisoarele de sofran in 1 lingura de pa calda. Se prepara o marinata din ceapa tocata, sare, piper, sofran si zeama de lamaie. Se marineaza cuburile de carne minim 5-6 ore, intr-un vas de portelan, acoperit cu folie de plastic, la frigider.
Se scurge apoi carnea si se aranjeaza pe frigari; se frige pe carbuni sau pe gratar timp de 3 minute pe fiecare parte expusa a bucatilor de carne.
Se aranjeaza patrunjelul tocat pe un platou, se asaza frigaruile deasupra si se servesc ornate cu felii de lamaie.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.