Snapper rosu umplut

Cautare:
SMS Fotbal
fel principal / peste si fructe de mare
Snapper rosu umplut
Reteta adaugata de : Net
Voteaza reteta :
Snapperul rosu (Lutjanus campechanus) este un peste ce traieste pe coastele americane din Pacific si Atlantic, de culoare rosie deschisa.
stelute
Ingrediente : 4 snapperi rosii, circa 450 g fiecare 1 lamaie, sucul de la 350 g file de crap, sola sau stiuca, fara piele 1 albus de ou 1 fir de tarhon proaspat, tocat 1 castravecior murat, tocat 40 g firimituri de paine proaspata 40 g branza feta sau telemea, faramitata sare piper alb proaspat macinat 25 g unt topit fire de tarhon pentru ornat feliute de lamaie, pentru stors
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : albaneza Grad de dificultate: usor Cantitate : 4 portii Durata : 1 ore 15 minute
Indicatii :

Se incalzeste cuptorul la 180 °C.
Se curata pestii si se indeparteaza capetele si aripioarele. Se spala, se scurg si se sterg prin tamponare cu prosoape de hartie. Se stropesc in interior cu suc de lamaie.
Se pun intr-un blender fileurile de crap, albusul de ou, tarhonul, castraveciorul, firimiturile, branza si putin piper alb. Se proceseaza pana se obtine o pasta omogena.
Cu o lingura, se umplu cavitatile snapperilor cu pasta de mai sus. Se asaza pestii pe un platou termorezistent si se securizeaza cavitatile cu scobitori. Se gatesc pestii 40-50 de minute. Se toarna peste ei unt topit cam la jumatatea acestei perioade de timp.
Se transfera pestii cu grija pe un platou. Se arunca scobitorile si se servesc pestii ornati cu fire de tarhon.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.