Snitele creole de vitel

Cautare:
SMS Fotbal
fel principal / vita
Snitele creole de vitel
Reteta adaugata de : Mirela
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 6 cotlete de vitel, groase de 6 mm sare piper negru proaspat macinat 1 ou batut cu 1 lingura de apa 1 cana pesmet 1 lingurita boabe de coriandru macinate 1 lingura ulei vegetal 1 lingura unt felii de lamaie, pentru ornat
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : creola Grad de dificultate: usor Cantitate : 3-6 portii Durata : 0 ore 25 minute
Indicatii :

Se bat cotletele pana ce se fac subtiti si se asezoneaza cu sare, coriandru si piper. Se inmoaie in oul batut, apoi se tavalesc in pesmet si, din nou, in oul batut.
Se incinge uleiul intr-o tigaie si se prajeste carnea pana ce se rumeneste pe ambele parti. Se scurge pe prosoape de hartie si se serveste ornata cu feliute de lamaie.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.