Sola gatita in aburi cu sos de fasole neagra

Cautare:
SMS Fotbal
fel principal / peste si fructe de mare
Sola gatita in aburi cu sos de fasole neagra
Reteta adaugata de : wasaby
Voteaza reteta :
Reteta functioneaza la fel de bine cu orice peste cu carne alba, proaspat sau congelat
stelute
Ingrediente : 1 sola curatata de maruntaie 1/2 lingurita sare 2 linguri fasole neagra fermentata, spalata si tocata 2 lingurite usturoi tocat marunt 1 lingurita radacina de ghimbir taiata julienne 1 lingura ceapa verde taiata julienne 1 lingura sos de soia 1 lingurita vin de orez Shiaoxing 1 lingura ulei de alune 1/2 lingurita ulei de susan 1/2 lingurita zahar 1/4 lingurita piper alb
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : chinezeasca Grad de dificultate: usor Cantitate : 3-4 portii Durata : 0 ore 22 minute
Indicatii :

Se asaza pestele pe o bucata de folie metalica. Se ridica merginile acesteia si se adauga toate ingredientele peste peste. Se inchide lejer folia deasupra pestelui si se pune intr-un steamer. Se gateste in aburi 10-12 minute, pana ce pestele este facut.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.