Somon cu maioneza de wasabi

Cautare:
SMS Fotbal
gustari / calde
Somon cu maioneza de wasabi
Reteta adaugata de : dani
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 400 g fileu de somon 1 lingura ulei vegetal sare, dupa gust piper, dupa gust 1 lingurita sos de soia 1 lingura suc de lamaie 1 lingurita pasta de wasabi 3 linguri maioneza
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : japoneza Grad de dificultate: usor Cantitate : 2 portii Durata : 0 ore 20 minute
Indicatii :

Se incalzeste cuptorul la 200 ┬░Celsius. Se taie somonul in doua bucati. Se unge pestele cu ulei si se asezoneaza cu sare si piper.
Se pune pestele, cu pielea in jos, intr-o craticioara si se introduce in cuptor (sau sub grill) cca. 10 minute sau pana este facut.
Intre timp, se amesteca ingredientele ramase obtinandu-se un sos care se serveste alaturi de bucatile de somon.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.