Somon cu sos de rodie si avocado

Cautare:
SMS Fotbal
fel principal / peste si fructe de mare
Somon cu sos de rodie si avocado
Reteta adaugata de : dani
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 2 lingurite coriandru, macinat mare 2 lingurite zahar granulat 1 lingurita sare boabele (semintele) de la o rodie 3 linguri suc de limeta 2 lingurite ardei iute jalapeno, fara seminte, tocat 1/2 ceasca ceapa verde, taiata fin 2 catei de usturoi, pisati 2 avocado , taiate cubulete 4 fileuri (180 g fiecare) de somon 1 salata verde, desfacuta in frunze
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : mexicana Grad de dificultate: usor Cantitate : 4 portii Durata : 0 ore 30 minute
Indicatii :

Se amesteca intr-un castron coriandrul, sarea si zaharul.
Se combina semintele de rodie cu ceapa, limeta, ardeiul iute, usturoiul. Se lasa amestecul la odihna 20 de ore, apoi se adauga in acest amestec si avocado. Se acopera castronul cu folie si se introduce la frigider. Se lasa sa stea 4 ore.
Cu amestecul de coriandru se unge pestele dupa care se asaza, pe un singur strat, intr-o tava de copt. Pestele se pune cu partea cu piele in tava. Se baga in cuptorul incalzit la 260 °C si se gateste circa 11 minute. Timpul este functie de cat de facut doriti sa fie pestele.
Cand pestele s-a racit, se indeparteaza pielea si apoi se serveste.
Se asaza pe o farfurie frunze de salata, dupa care se pune pe acestea un sfert din cantitatea de sos de rodie si avocado si apoi bucata de file de somon.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.