Sorbet de mango

Cautare:
SMS Fotbal
deserturi / inghetate si sorbeturi
Sorbet de mango
Reteta adaugata de : dani
Voteaza reteta :
Sorbeturile preparate in casa ies mai consistente decat cele din comert, asa ca se lasa un pic sa se inmoaie inainte de a se servi. In loc de mango, se pot folosi papaya. Se asemenea, se poate rade coaja limetei pentru a orna sorbetul.
stelute
Ingrediente : 200 g zahar super fin 150 ml apa 3 mango mari si coapte 1 limeta, sucul de la 1 albus de ou
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : mexicana Grad de dificultate: usor Cantitate : 6 portii Durata : 8 ore 0 minute
Indicatii :

Se dizolva zaharul innapa, intr-o craticioara, pe foc mic. Se lasa sa se raceasca.
Se taie, pe lungime, o felie groasa de pe fiecare parte a fructelor de mango. Se curata feliile de coaja, iar miezul se toaca. Se pun bucatelele intr-un blender si se proceseaza pana se obtine un piure.
Se toarna piureul intr-un castron si se adauga sucul de limeta. Se amesteca bine si se congeleaza 2-4 ore, pana ce mixtura se face aproape solida.
Se rastoarna intr-un blender si se proceseaza pana se face moale. Se adauga albusul de ou si se proceseaza pana se incorporeaza perfect. Se toarna sorbetul la loc, in castron, si se congeleaza alte 4 ore, pana ce se solidifica.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.