Sos arrabbiata

Cautare:
SMS Fotbal
/ sosuri si paste
Sos arrabbiata
Reteta adaugata de : faraway
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 3 catei de usturoi tocati ulei de masline cateva ramurele de busuioc tocate cateva fire de oregano, tocate marunt 3 ardei iuti rosii 500 g rosii lunguiete intregi, din conserva 1 lingurita otet balsamic sare piper negru proaspat macinat
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : italiana Grad de dificultate: usor Cantitate : 500 ml Durata : 0 ore 45 minute
Indicatii :

Se incinge uleiul intr-o tigaie si se adauga apoi usturoiul, ardeii iuti si ierburile aromate tocate. Se soteaza 1-2 minute, apoi se adauga rosiile, se asezoneaza cu sare si piper si se fierb la foc mic, amestecand ocazional, timp de 30 de minute.
Se scot ardeii iuti si se toaca marunt.
Se zdrobesc rosiile cu o furculita; se potriveste din nou de sare si piper, se adauga otet balsamic si ardeii iuti tocati (intreaga cantitate sau doar o parte, dupa gust).


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.