Sos Avgolemono

Cautare:
SMS Fotbal
/ sosuri si paste
Sos Avgolemono
Reteta adaugata de : santiago
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 3 galbenusuri de ou 1/3 cana zeama de lamaie, strecurata 1cana supa fierbinte de pui sau peste
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : greceasca Grad de dificultate: usor Cantitate : 1 cana Durata : 0 ore 10 minute
Indicatii :

Se bat galbenusurile, se adauga incet zeama de lamaie si se mai bat inca un minut. Se adauga o treime din supa, batand continuu. Se adauga restul de supa.
Se transfera mixtura intr-o craticioara si se incalzeste la foc mic. In timp ce se incalzeste se bate pana ce mixtura se ingroasa (se verifica cu lingura: trebuie ca amestecul sa adere bine la suprafata lingurii). Nu trebuie ca lichidul sa fiarba. Se serveste imediat.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.