Sos Bearnaise (bearnez) in stil creol

Cautare:
SMS Fotbal
sosuri si paste / sosuri albe
Sos Bearnaise (bearnez) in stil creol
Reteta adaugata de : dani
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 4 galbenusuri de ou batute 1 lamaie, zeama de la 2 linguri vin alb sau vermut alb 1 lingurita tarhon uscat 1 cana unt topit sare piper negru macinat
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : creola Grad de dificultate: usor Cantitate : 1 1/2 cana Durata : 0 ore 10 minute
Indicatii :

Intr-o craticioara se amesteca ouale batute cu zeama de lamaie, vinul si tarhonul, la foc mediu, pana ce mixtura se ingroasa (3-5 minute). Se ia de pe foc.
Se adauga untul topit incet, scurgandu-se cu debit constant si amestecand continuu pana ce tot untul a fost incorporat iar sosul este omogen si pufos. Se asezoneaza cu sare si piper.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.