anexe / sos
Sos Chimichurri
Reteta adaugata de : wasaby
Voteaza reteta :
Se serveste de obicei la friptura sau gratarul din carne de vita.

Ingrediente :
1/3 cana otet de vin rosu
1 legatura patrunjel, tocat
8 catei usturoi, zdrobiti
1 lingura oregano proaspat, tocat
2 linguri boia dulce
1/2 lingura boia iute
1 lingura sare
3/4 cana ulei de masline
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica :
argentiniana
Grad de dificultate:
usor
Cantitate :
1 1/2 cana
Durata :
0 ore 35 minute
Indicatii :
Se proceseaza intr-un blender ingredientele (cu exceptia uleiului), pana se obtine un amestec neomogen (nu trebuie sa fie ca un piureu).
Se transfera mixtura intr-un castron. Se adauga, amestecand, uleiul.
Se lasa sa stea cel putin 30 minute. Se serveste la temperatura camerei.
Raportare greseli de ortografie:
vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.