Sos de alune chinezesc

Cautare:
SMS Fotbal
/ sosuri si paste
Sos de alune chinezesc
Reteta adaugata de : faraway
Voteaza reteta :
Se serveste cu taitei, legume, carne de pui etc.
stelute
Ingrediente : 1 legatura frunze de coriandru 1/2 cana unt de arahide 1/2 cana sos de soia 10 catei de usturoi 4 linguri de zahar 1 lingura vin de orez sos iute, dupa gust
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : chinezeasca Grad de dificultate: usor Cantitate : 1 1/2 cana Durata : 0 ore 20 minute
Indicatii :

Se combina intr-un blender usturoiul si frunzele de coriandru. Se adauga untul de arahide, vinul, zaharul si sosul iute. Se porneste procesorul si se adauga treptat sosul de soia; se proceseaza pana ce se obtine o pasta omogena. Se verifica consistenta; daca este prea groasa se adauga sos de soia, daca este prea subtire se adauga putin unt de arahide.
Sosul se poate pastra 8-10 zile, la frigider, intr-un borcan inchis ermetic.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.