Sos de coacaze si vin

Cautare:
SMS Fotbal
/ sosuri si paste
Sos de coacaze si vin
Reteta adaugata de : wasaby
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 1/2 cana vin alb dulce 1/2 cana apa 1/2 cana zahar 1 1/2 cana coacaze 3/4 cana struguri fara seminte 1/2 lingurita ghimbir dat prin razatoare 1/2 lingurita frunze proaspete de menta, tocate 1/2 lingurita cuisoare macinate
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : americana Grad de dificultate: usor Cantitate : 1 1/2 cana Durata : 1 ore 0 minute
Indicatii :

Se combina vinul, apa si zaharul intr-o cratita. Se da in clocot, amestecand ocazional, pana ce se dizolva zaharul. Se adauga coacazele, ghimbirul, strugurii si cuisoarele; se da din nou in clocot. Se micsoreaza flacara, se acopera si se fierbe inabusit, timp de 15 minute, amestecand ocazional. Se ridica capacul si se gateste inca 10 minute, amestecand din cand in cand.
Inainte de a se servi, se adauga menta si se amesteca bine. Se serveste cald sau rece.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.