Sos de fasole

Cautare:
SMS Fotbal
sosuri si paste / dip-uri
Sos de fasole
Reteta adaugata de : zarand
Voteaza reteta :
Acest sos este delicios cu carnea fripta si este acompaniamentul traditional pentru rulourile de primavara.
stelute
Ingrediente : 1 lingura de otet de orez (sau otet de vin alb) 2 linguri de ceapa, tocata marunt 90 ml smantana de cocos 90 g pasta de fasole, sau boabe de fasole soia din cutie, sfaramate cu o furculita 1 ardei iute rosu, curatat de seminte si tocat marunt 2 linguri de zahar 2 linguri de alune prajite, tocate
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : vietnameza Grad de dificultate: usor Cantitate : 300 ml Durata : 0 ore 20 minute
Indicatii :

Se amesteca intr-o craticioara otetul si ceapa. Se da mixtura in clocot si se fierbe pana ce lichidul aproape s-a evaporat. Se adauga smantana de cocos si se da in clocot. Se adauga fasolea si se gateste, amestecand constant, timp de 1 minut.
Se adauga ardeii iuti si zaharul si se gatesc circa 2 minute, amestecand, pana ce zaharul s-a dizolvat.
Se ia craticioara de pe foc si se lasa sa se raceasca. Se presara sosul cu alune si se serveste.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.