Sos de rosii indian

Cautare:
SMS Fotbal
/ sosuri si paste
Sos de rosii indian
Reteta adaugata de : dani
Voteaza reteta :
Acest sos se serveste pentru asezonarea mancarurilor de legume.
stelute
Ingrediente : 4 catei de usturoi, zdrobiti 3 cm bucata ghimbir, data prin razatoare 2 lingurite seminte de chimion 1 ardei iute mic, curatat de seminte, tocat 1 ceapa tocata 400 g rosii tocate 2 linguri ulei vegetal sare piper negru proaspat macinat
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : indiana Grad de dificultate: usor Cantitate : 4 portii Durata : 0 ore 25 minute
Indicatii :

Se incinge uleiul intr-o cratita; se adauga usturoiul, ghimbirul, ardeiul iute, chimionul si ceapa si se caleste totul 3 minute. Se adauga rosiile si se gateste amestecul, timp de 15 minute, pana se ingroasa.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.