Sos de rosii italienesc

Cautare:
SMS Fotbal
/ sosuri si paste
Sos de rosii italienesc
Reteta adaugata de : danutza
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 3 catei de usturoi tocati ulei de masline cateva ramurele de busuioc, tocate cateva fire de oregano, tocate marunt 1 ardei iute rosu, impuns in cateva locuri cu furculita 500 g rosii lunguiete intregi, din conserva 1 lingurita otet balsamic sare piper negru proaspat macinat
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : italiana Grad de dificultate: usor Cantitate : 500 ml Durata : 0 ore 45 minute
Indicatii :

Se incinge uleiul intr-o tigaie si se adauga apoi usturoiul, ardeiul iute si ierburile aromate tocate. Se soteaza 1-2 minute, apoi se adauga rosiile, se asezoneaza cu sare si piper si se fierbe la foc mic, amestecand ocazional, timp de 30 de minute. Se scoate ardeiul iute si se zdrobesc rosiile cu o furculita; se potriveste din nou de sare si piper si se adauga otet balsamic.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.