Sos laotian de alune

Cautare:
SMS Fotbal
/ sosuri si paste
Sos laotian de alune
Reteta adaugata de : Mirela
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 3 linguri de zahar 1 lingura de otet alb 1 lingura de otet rosu 3 linguri de sos de peste 3 catei de usturoi pisati 3 ardei iuti rosii, tocati si apoi pisati alune tocate 200 ml apa
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : laotiana Grad de dificultate: usor Cantitate : 6 portii Durata : 0 ore 20 minute
Indicatii :

Se amesteca intr-un castron apa, zaharul, oteturile si sosul de peste. Se gusta si se potrivesc ingredientele astfel ca amestecul sa aiba concomitent gust dulce, sarat si acrisor. Se adauga usturiul si ardeii iuti pisati si se amesteca bine.
Sosul se serveste in boluri individuale, presarat din belsug cu alune tocate.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.