Sos laotian de ciuperci si ardei iuti

Cautare:
SMS Fotbal
/ sosuri si paste
Sos laotian de ciuperci si ardei iuti
Reteta adaugata de : wasaby
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 300 g ciuperci 2 catei de usturoi pisati 2 salote tocate 3 ardei iuti verzi, tocati 1 lingurita sare 1 lingura sos de peste frunze de coriandru tocate ceapa verde tocata
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : laotiana Grad de dificultate: usor Cantitate : 6 portii Durata : 0 ore 20 minute
Indicatii :

Se incinge o tigaie neaderenta, fara ulei. Se adauga ciupercile si se frig cateva minute.
Se piseaza intr-un mojar (sau se proceseaza cu un blender) usturoiul, salotele si ardeii iuti. Se adauga ciupercile si se piseaza din nou, pana se obtine un amestec omogen. Se asezoneaza cu sare si sos de peste, se adauga frunzele de coriandru si ceapa verde tocate.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.