Sos mexican de rosii si ardei iuti

Cautare:
SMS Fotbal
/ sosuri si paste
Sos mexican de rosii si ardei iuti
Reteta adaugata de : faraway
Voteaza reteta :
Chipotle este un ardei iute jalapeno uscat si afumat, cu gust nu prea iute si cu aroma de fum.
stelute
Ingrediente : 1 ardei iute chipotle, curatat de seminte 1 lingura de ulei 1 ceapa, tocata marunt 2 catei de usturoi, pisati 175 ml zeama de carne de vita 400 g rosii tocate, din cutie 100 ml pasta de rosii
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : mexicana Grad de dificultate: usor Cantitate : 4 portii Durata : 0 ore 50 minute
Indicatii :

Se inmoaie 15 minute ardeiul iute in apa fierbinte. Se incinge uleiul intr-o cratita si se calesc ceapa si usturoiul 3-4 minute, pana se inmoaie.
Se scurge ardeiul iute (se pastreaza apa in care a fost inmuiat) si se toaca, dupa care se adauga in mixtura din cratita. Se gateste 1 minut, apoi se adauga zeama de carne, rosiile, pasta de rosii si apa in care a fost inmuiat ardeiul. Se asezoneaza cu sare si piper. Se da totul in clocot, apoi se micsoreaza flacara si se fierbe incet, amestecand ocazional.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.