Sos nuoc cham nem

Cautare:
SMS Fotbal
sosuri si paste / dip-uri
Sos nuoc cham nem
Reteta adaugata de : memphis
Voteaza reteta :
Este unul dintre sosurile populare in Vietnam si, odata preparat, cel mai bine este sa fie consumat in aceeasi zi, sau, cel mult, a doua zi. daca nu aveti papaya verde inlocuiti-o cu ridiche alba, asiatica (daikon).
stelute
Ingrediente : 3 catei de usturoi, tocati 8 linguri de sos de peste 1 ardei iute rosu, curatat de seminte si tocat 4 linguri de otet de orez (sau otet de vin alb) 150 ml apa 3-4 linguri de zahar brun 1 morcov, taiat fideluta, sau tocat marunt 60 g miez de papaya verde, taiat fideluta, sau tocat marunt 1/2 lingurita de piper, macinat
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : vietnameza Grad de dificultate: usor Cantitate : 500 ml. Durata : 0 ore 12 minute
Indicatii :

Se piseaza intr-o piua usturoiul cu ardeiul iute, pana se obtine o pasta. Se combina aceasta pasta, intr-un castron, cu sos de peste, otet, apa si zahar si se amesteca pana ce se dizolva zaharul.
Se adauga piperul macinat, morcovul si papaya si se amesteca.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.