Sos nuoc cham

Cautare:
SMS Fotbal
sosuri si paste / dip-uri
Sos nuoc cham
Reteta adaugata de : wasaby
Voteaza reteta :
Este cel mai popular si mai des intalnit sos al bucatariei vietnameze, practic nelipsit de la nici o masa. Se foloseste ca dip, sau se stropesc cu el mancarurile, pe post de condiment. Gustul este, in acelasi timp, iute, sarat, dulce si acrisor. Se poate obtine un gust dominant marind cantitatea unuia dintre urmatoarele ingrediente: zahar, suc de limeta, sos de peste sau ardei iuti.
stelute
Ingrediente : 4 catei de usturoi 2 ardei iuti rosii, de dimensiune medie 60 g zahar 2 limete, sucul de la 125 ml sos de peste 200 ml apa
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : vietnameza Grad de dificultate: usor Cantitate : 400 ml Durata : 0 ore 10 minute
Indicatii :

Se piseaza intr-o piua usturoiul si ardeii iuti pana se obtine o pasta. Se adauga restul ingredientelor si se amesteca pana ce se dizolva zaharul.
Ca alternativa, se pot procesa ingredientele intr-un blender.
Sosul se consuma, de preferinta, in aceeasi zi, sau in ziua urmatoare.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.