Sos picant de mure cu Pinot Noir

Cautare:
SMS Fotbal
/ sosuri si paste
Sos picant de mure cu Pinot Noir
Reteta adaugata de : zarand
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 1 lingura ulei vegetal 2 cani mure proaspete sau congelate 1 lingura ghimbir tocat 2 cani Pinot Noir (sau alt vin rosu) 1 cana zahar 3 linguri ghimbir confiat, tocat 1/2 lingurita pudra de curry 1/2 lingurita amestec Chinese Five-Spice Powder
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : americana Grad de dificultate: usor Cantitate : 2 1/2 cani Durata : 0 ore 25 minute
Indicatii :

Se incinge uleiul intr-o tigaie, la foc mediu. Se adauga murele si ghimbirul proaspat; se soteaza, amestecand continuu, pana ce fructele se sfarama (4-5 minute).
Se adauga vinul si zaharul si se fierbe pana ce mixtura se reduce la 2 1/2 cani iar zaharul s-a topit tot (cca. 15 minute).
Se adauga ghimbirul confiat, pudra de curry si five-spice.
Se poate servi atat cald cat si rece.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.