Sos Veloute pentru peste, in stil creol

Cautare:
SMS Fotbal
/ sosuri si paste
Sos Veloute pentru peste, in stil creol
Reteta adaugata de : alex
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 3/4 cana faina 1/4 cana unt 3 cani supa concentrata de peste (din cubulete de concentrat) 1/2 cana smantana sare, dupa gust piper alb macinat, dupa gust nucsoara macinata, dupa gust
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : creola Grad de dificultate: usor Cantitate : 2 cani Durata : 0 ore 35 minute
Indicatii :

Intr-o cratita, la foc mediu, se face un roux (rantas) cu faina si unt; se amesteca pe foc pana ce se coloreaza usor in auriu-maroniu (10-12 minute). Se adauga supa fierbinte si se fierbe pana ce lichidul adera la fundul unei linguri.
Se adauga smantana si se fierbe 5-6 minute, apoi se asezoneaza cu sare, piper alb si nucsoara. Se scurge printr-o sita fina.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.