Sos vinaigrette cu busuioc

Cautare:
SMS Fotbal
sosuri si paste / dressing-uri
Sos vinaigrette cu busuioc
Reteta adaugata de : santiago
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 1 catel de usturoi, tocat 2 linguri frunze de busuioc, tocate 2 linguri frunze de arpagic (sau de ceapa verde), tocate 1 ceapa mica, tocata 1 lingurita mustar de Dijon 1/2 cana otet de vin alb sare piper negru proaspat macinat 1 cana ulei de masline extra virgin
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : franceza Grad de dificultate: usor Cantitate : 1 2/3 cana Durata : 0 ore 10 minute
Indicatii :

Se proceseaza cu un blender busuiocul, usturoiul, arpagicul si ceapa pana ce formeaza o pasta. Se adauga apoi mustarul, otetul, sarea si piperul. Se amesteca bine. Treptat, se adauga uleiul, in flux constant, amestecand cu blenderul, pana ce mixtura este emulsifiata in intregime.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.