Soupa manitaria - Supa de ciupercute

Cautare:
SMS Fotbal
supe si ciorbe / legume si fructe
Soupa manitaria - Supa de ciupercute
Reteta adaugata de : Mirela
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 3 linguri de unt 1 ceapa mica tocata marunt 250 g ciupercute proaspete, taiate in jumatate 2 linguri amidon 1 cubulet concentrat de supa de legume sau de carne 1 foaie de dafin 3 linguri de smantana proaspata 1 morcov, taiat in patru pe lungime 1 tulpina de telina taiata bucati sare, dupa gust piper, dupa gust
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : greceasca Grad de dificultate: usor Cantitate : 4 portii Durata : 0 ore 27 minute
Indicatii :

Se topeste untul intr-o cratita, se adauga apoi ceapa si ciupercutele. Se acopera si se gatesc 5 minute. Se adauga apoi amidonul si se amesteca timp de 2 minute, pe foc mediu.
Se adauga cubuletul de concentrat, frunza de dafin, morcovul, telina, sare, piper si apa. Se fierbe cca. 20 de minute, se ia de pe foc, se scoate frunza de dafin si se adauga smantana.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.