Souvlaki cu pitta

Cautare:
SMS Fotbal
fel principal / porc
Souvlaki cu pitta
Reteta adaugata de : alex
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 300 g carne de porc macra, taiata cubulete 8 lipii pita pentru souvlaki 2 cepe feliate 2 rosii tari, feliate 1/2 pachet unt patrunjel, tocat frunze de oregano, tocate sare piper negru boia dulce
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : greceasca Grad de dificultate: usor Cantitate : 8 portii Durata : 0 ore 25 minute
Indicatii :

Se asezoneaza bucatelele de carne cu sare si piper si se presara cu oregano tocat. Se imparte carnea in opt portii, se infige in 8 tepuse (frigarui) si se asaza pe gratar.
Pitta se pune la incalzit, in cuptor.
Cand carnea s-a facut si s-a rumenit, se scoate din frigari si se asaza pe pita calda. Se adauga ceapa, rosii, patrunjel, boia si se ruleaza strans intr-o hartie de pergament (jumatate din pitta trebuie sa ramana in afara ca sa se poata musca din ea).


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.