Spaghete cu scoici, in sos de rosii

Cautare:
SMS Fotbal
fel principal / peste si fructe de mare
Spaghete cu scoici, in sos de rosii
Reteta adaugata de : faraway
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 400 g spaghete 100 g scoici 40 g ulei de masline 125 ml vin alb 1 catel de usturoi 1 rosie curatata de coaja si tocata sare piper negru proaspat macinat
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : italiana Grad de dificultate: mediu Cantitate : 4 portii Durata : 0 ore 20 minute
Indicatii :

Se prajeste usturoiul in ulei incins, iar cand se rumeneste se scoate din tigaie. Se adauga rosia si se asezoneaza cu sare si piper.
Se spala scoicile si se fierb 1 minut, intr-o cratita, in vin alb. Se scurg si se pastreaza un polonic din lichidul de fierbere.
Se strecoara lichidul pastrat si se adauga in sosul de rosii, impreuna cu scoicile. Se gateste totul 4-5 minute.
Se fierb spaghetele conform instructiunilor de pe ambalaj, in multa apa cu sare. Se scurg si se adauga imediat, cat sunt inca fierbinti, in sosul de rosii cu scoici.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.