Spaghete cu scoici si patrunjel

Cautare:
SMS Fotbal
fel principal / peste si fructe de mare
Spaghete cu scoici si patrunjel
Reteta adaugata de : obione
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 400 g spaghete 1 kg scoici 2 catei de usturoi 1 legatura de patrunjel 125 ml ulei de masline sare piper negru proaspat macinat
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : italiana Grad de dificultate: usor Cantitate : 4 portii Durata : 0 ore 35 minute
Indicatii :

Se spala scoicile bine, sub jet de apa rece. Se incinge uleiul intr-o cratita, se adauga usturoiul si se caleste 1 minut, dupa care se adauga scoicile. Cand acestea incep sa se deschida, se scot din cratita; lichidul se filtreaza pentru a se elimina impuritatile (nisip).
Cat timp fierb spaghetele, conform indicatiilor de pe ambalaj, se pun scoicile inapoi in cratita impreuna cu lichidul filtrat si se incalzesc. Se potrivesste de sare si piper si se adauga spaghetele si patrunjelul tocat. Se amesteca totul foarte bine si se serveste imediat.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.