Spaghete cu sos de rosii si ansoa

Cautare:
SMS Fotbal
fel principal / paste
Spaghete cu sos de rosii si ansoa
Reteta adaugata de : obione
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 320 g spaghete 1 lingura de ulei de masline 1 ardei gras rosu, circa 200 g, taiat fasii subtiri 1 ardei gras galben, circa 200 g, taiat fasii subtiri 4 cepe verzi, feliate subtire 1 cutie cu rosii tocate, circa 400 g 50 g fileuri de ansoa., bine scurse si tocate 1 lingura de fire de arpagic, tocate 2 linguri de patrunjel proaspat, tocat
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : italiana Grad de dificultate: usor Cantitate : 4 portii Durata : 0 ore 20 minute
Indicatii :

Se fierb pastele in multa apa cu sare, conform indicatiilor de pe ambalaj, pana ce sunt al dente. Se scurg.
Intre timp, se incinge uleiul intr-o tigaie. Se gatesc ardeii grasi 1 minut, amestecand. Se adauga ceapa, rosiile tocate, fileurile de ansoa si verdeturile. Se da mixtura in clocot, se micsoreaza flacara si se fierbe, fara capac, timp de 8 minute.
Se amesteca pastele cu sos si se servesc fierbinti.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.