Spaghete siciliene

Cautare:
SMS Fotbal
fel principal / paste
Spaghete siciliene
Reteta adaugata de : zarand
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 400 g rosii din cutie sare 1 catel de usturoi 5 frunzisoare de busuioc piper negru proaspat macinat 250 g spaghete 3 linguri ulei de masline 50 g branza Parmesan rasa
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : italiana Grad de dificultate: usor Cantitate : 4 portii Durata : 0 ore 50 minute
Indicatii :

Se curata rosiile de pielita si se taie cubulete fine. Rosiile din cutie se paseaza printr-o sita mai putin deasa si se sareaza usor.
Se adauga usturoiul impreuna cu jumatate din frunzele de busuioc. Se lasa sa fiarba la foc mic cam 30 de minute, amestecand pana se evapora sucul lasat de rosii. Se drege cu piper.
In acest timp se fierb spaghetele, se strecoara si se asaza pe farfurii. Se toarna deasupra sosul. Se scurge peste sos putin ulei de masline si se presara cu Parmesan ras. Se orneaza cu frunzele de busuioc ramase.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.