Spetzofai

Cautare:
SMS Fotbal
fel principal / porc
Spetzofai
Reteta adaugata de : danutza
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 1 kg vinete 500 g ardei gras 1/2 cana ulei de masline 1 kg rosii curatate de coaja, feliate 500 g carnati de porc taiati rondele sare piper
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : greceasca Grad de dificultate: usor Cantitate : 4 portii Durata : 1 ore 40 minute
Indicatii :

Se taie vinetele fasii subtiri si se sareaza. Se lasa sa se scurga 30 de minute. Se clatesc si se usuca cu prosoape de hartie.
Se taie ardeii grasi in doua, se curata de cotoare si se spala. Se taie bucatele.
Se incinge uleiul intr-o cratita si se prajesc vinetele. Se scot cu o spumiera.
In acelasi ulei se prajesc ardeii grasi si carnatii. Dupa ce s-au fript, se readuc vinetele. Se sareaza si se pipereaza, se amesteca cu grija.
Se pun deasupra feliile de rosie, se acopera cratita cu o folie de aluminiu si se da la cuptor, la 180 °C, timp de 30 de minute.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.