Stir-fry de pui cu taitei

Cautare:
fel principal / pasare
Stir-fry de pui cu taitei
Reteta adaugata de : alex
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 180 g taitei de orez 750 g piept de pui dezosat, fara piele, feliat subtire 2 lingurite de ghimbir, ras 2 linguri de ulei de alune 120 g muguri de fasole 300 g bok choy, tocat 80 ml suc de limeta 4 linguri sos dulce de ardei iuti 2 lingurite de sos de peste 1 1/2 lingura de zahar de palmier, sau zahar brun 2 linguri de coriandru proaspat, tocat marunt 1/3 cana cu frunze proaspete de menta, rupte bucatele 4 cepe verzi, taiate rondele subtiri
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : thailandeza Grad de dificultate: usor Cantitate : 4 portii Durata : 0 ore 25 minute
Indicatii :

Se pun taiteii intr-un vas termorezistent si se acopera cu apa clocotita. Se lasa la inmuiat 3-4 minute, sau conform instructiunilor de pe ambalaj. Se scurg.
Se combina intr-un castron carnea cu ghimbirul. Se incinge uleiul intr-un wok, sau tigaie mare. Se stir-fry puiul, in transe, pana ce este facut.
Se adauga in wok, la carne, muguri de fasole, bok choy, suc de limeta, sos dulce de ardei iuti, sos de peste, zahar, coriandru si menta. Se amesteca, pana ce toate ingredientele sunt fierbinti. Se adauga ceapa verde si taiteii si se amesteca rapid. Se serveste imediat, fierbinte.

Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.