Sufleu de branza Parmesan

Cautare:
SMS Fotbal
gustari / calde
Sufleu de branza Parmesan
Reteta adaugata de : danutza
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 100 g branza Parmesan rasa 300 ml lapte 3 oua 30 g de faina 40 g de unt + 15 g pentru uns formele nucsoara macinata sare piper
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : italiana Grad de dificultate: usor Cantitate : 3 portii Durata : 0 ore 30 minute
Indicatii :

Se incalzeste cuptorul la 180° C.
Se topeste untul la focul mic, intr-o cratita. Se adauga faina si se amesteca continuu 30 de secunde, cu o lingura de lemn. Se inmoaie putin cate putin cu lapte, amestecand continuu timp de 10 minute. Se asezoneaza cu sare, piper si nucsoara macinata.
Se ia cratita de pe foc si se incorporeaza galbenusurile de oua, Parmesanul ras si albusurile batute spuma.
Se ung formele individuale termorezistente si se varsa compozitia pana 3/4 din inaltimea lor. Se pun in cuptor timp de 15 minute.
Se serveste cald cu frunze de salata verde.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.