Supa algeriana de peste

Cautare:
SMS Fotbal
supe si ciorbe / peste si fructe de mare
Supa algeriana de peste
Reteta adaugata de : an_k_deea
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 750 g peste cu carne alba 2 cani zeama de carne de peste, de pui, sau de legume 1 ceapa rosie mare, tocata 2 cartofi mari, taiati bucatele 3 tulpini de telina, tocate 2 catei usturoi, tocati marunt 300 g cutie rosii intregi 2 linguri ulei de masline 1 lingurita boia dulce 1/2 lingurita sofran pudra sare, dupa gust piper negru macinat, dupa gust 50 g masline negre, curatate de samburi iaurt, pentu servit
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : algeriana Grad de dificultate: mediu Cantitate : 4 portii Durata : 1 ore 20 minute
Indicatii :

Se incinge uleiul intr-o tigaie mare si se caleste ceapa pana devine transparenta. Se adauga usturoiul si rosiile si se gatesc, amestecand frecvent, pana ce se absoarbe aproape tot lichidul. Se adauga restul ingredientelor (cu exceptia pestelui) si se fierb la foc mic 10 minute.
Se adauga pestele si se continua gatitul pana ce carnea pestelui se desprinde in fulgi.
Se proceseaza supa intr-un blender pana se transforma intr-un piure. Se readuce in tigaie impreuna cu maslinele si se fierbe, la foc mic, inca 10 minute.
Se serveste cu 1-2 linguri de iaurt la fiecare portie.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.